Voor professionele, heldere websites

 

Over Schenkz Webdesign

Schenkz Webdesign = Edwin Schenk

Mijn naam is Edwin Schenk. Ik ben sinds 2011 werkzaam als zelfstandig webdesigner, onder de naam Schenkz Webdesign.Profielfoto
Hieraan voorafgaand ben ik onder andere geruime tijd werkzaam geweest in de retail en heb 10 jaar een winkel in CD’s/DVD’s gehad in de gemeente Numansdorp (Musicshop EDISON).
Tevens heb ik zo’n 3,5 jaar een eigen webshop gerund in dezelfde branche, edisonmusic.nl.
Met name dat laatste heeft mijn interesse in webdesign gewekt.
Ik wist destijds wel hoe mijn webshop eruit zou moeten zien, maar niet hoe ik deze zelf zou kunnen bouwen.
Toen de gelegenheid zich voordeed om een opleiding tot Webdesign Professional te gaan volgen, heb ik deze dan ook met beide handen aangegrepen.

Webdesign Professional

In 2011 heb ik bij Eduvision de opleiding tot Webdesign Professional gevolgd, en deze succesvol afgerond. Aansluitend heb ik tevens de cursus Zoekmachine Marketing doorlopen.

Omdat de ontwikkelingen op het gebied van webdesign erg snel gaan is het natuurlijk van het grootste belang om je kennis up-to-date te houden. Ik volg de nieuwe ontwikkelingen dan ook op de voet met behulp van opfriscursussen en het bijhouden van allerlei vakliteratuur.

“Less is more”

Een goede website geeft vooral een heldere en professionele weergave van de informatie die u wilt overbrengen aan de bezoeker. Hierbij mag de vormgeving niet afleiden van de inhoud.
U zult op mijn websites dan ook zelden allerlei ‘flashy features’ aantreffen die misschien erg leuk zijn voor designers, maar tegelijkertijd de bezoeker alleen maar frustreren. Natuurlijk moet een website er fantastisch uitzien, maar alleen als dit ten goede komt van de gebruiker.
Vandaar: “Less is more”.

Werkwijze

Tijdens een persoonlijke kennismaking met de opdrachtgever maken we gezamenlijk een inventarisatie van de wensen en mogelijkheden m.b.t. de realisatie van een nieuwe website.
Vervolgens ontvangt u een prijsopgaaf, waarin de verschillende werkzaamheden worden gespecificeerd.
Bent u akkoord met de prijsopgaaf, dan volgt aan de hand van uw huisstijl en/of eventueel aanwezig bedrijfslogo een eerste ontwerp (dikwijls al binnen een week).
Zodra het ontwerp helemaal is goedgekeurd wordt de daadwerkelijke website gebouwd en online gezet.
Deze zal in eerste instantie nog niet ‘openbaar’ zijn en alleen zichtbaar zijn voor de opdrachtgever zelf.
Nadat u als opdrachtgever de benodigde content (teksten/foto’s) heeft aangeleverd wordt deze aangepast en aan de website toegevoegd.
Als dit naar tevredenheid is gebeurd wordt de website ‘live’ gezet, zodat deze voor iedereen toegankelijk is.

Denkt u dat ik iets voor u kan betekenen of wilt u meer informatie?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier op deze website.

Ik ben u graag van dienst!